Planning werkzaamheden | Het Huys van Emsenrode | periode september - oktober

dinsdag 24 september 2024
Bouwwerk 24-09-2024 v2.png

Stand van zaken en uit te voeren werkzaamheden
periode september - oktober 2024:

  • Funderingswerkzaamheden
    De funderingspalen en grondwerken zijn hiervoor inmiddels gereed. Momenteel worden de funderingen voor de parkeerkelder van het gebouw gestort. De verwachting is dat deze werkzaamheden in de loop van week 39 afgerond zijn.         
  • Parkeerkelder en betonvloeren
    In week 40 wordt gestart met het voorbereiden van de betonvloeren in de parkeerkelder. Deze vloeren worden meteen afgewerkt. Het afwerken kan op de dag van het storten voor enige geluidsoverlast zorgen, mogelijk tot uiterlijk 22:00 uur. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
  • Kelderwanden
    Na het voltooien van de betonvloeren wordt vanaf week 41 gestart met het aanbrengen van kelderwanden uit beton. Verwacht wordt dat deze werkzaamheden ca. 3-4 weken in beslag nemen. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van een kraan.
  • Transporten
    Gedurende bovenstaande werkzaamheden zullen er met enige regelmaat transporten plaatsvinden via de Hoogveldlaan van leverantie betonstaal, betonmortel en de aanvoer van bekisting, kraan en betonpomp.

We begrijpen dat bouwactiviteiten soms hinderlijk kunnen zijn en doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken. Bij klachten dient een melding gemaakt te worden via het mailadres meldpunt@parkhoogveld.nl. Meldingen worden geregistreerd en doorgestuurd aan de betreffende partij voor verdere afhandeling.

Note: de genoemde data en weeknummers zijn een planning. Door omstandigheden kan hiervan afgeweken worden.