Akkerwinde - Kavel 36 t/m 38

3 vrijstaande patiowoningen

inschrijfprocedure gesloten
#

Kavel 36 t/m 38

Akkerwinde

Aan de Akkerwinde (verlengde van Hoefblad) worden deze mooie levensloopbestendige patiowoningen gerealiseerd.

Deze comfortabele eigentijdse woningen zijn alle drie verschillend qua indeling maar wel met dezelfde signatuur. De buitengevel wordt uitgevoerd in strak stucwerk voorzien van een smalle plint in een contrasterende kleur. Deze contrasten in combinatie met de grijze kozijnen geven het exterieur extra cachet. De grote hoge ramen op de begane grond maken het plaatje compleet.

Woonoppervlakten variëren van ca. 119 t/m 149 m2.
Percelen variëren van ca. 297 t/m 347 m2.

Bekijk locatie

3 vrijstaande patiowoningen

Woningkenmerken


Kavel 36 - woonoppervlakte 149 m2

Deze levensloopbestendige woning heeft een compleet woonprogramma op de begane grond. De woning is praktisch en comfortabel ingedeeld. De leefruimte bestaat uit een fijne zitkamer aan de voorzijde en het eetgedeelte met keuken aan de achterzijde. Van hieruit toegang tot een ruime slaapkamer en de compleet ingerichte badkamer voorzien van tweede toilet en inloopdouche. Op de verdieping nog een ruime slaapkamer en praktisch ingedeelde tweede badkamer.
 

Kavel 37 en 38 – woonoppervlakte resp. 119 en 130 m2

Deze levensloopbestendige bungalows hebben een ruime woonkamer bestaande uit een zitkamer aan de voorzijde en het eetgedeelte met keuken aan de achterzijde. Via een gang loopt u naar het slaapgedeelte bestaande uit twee slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer met tweede toilet en inloopdouche.

De woningen worden zonder keukeninrichting geleverd en kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht. De impressies/plattegronden geven een indicatie over de mogelijkheden van de keukenopstelling. Wel zijn er standaard aansluitpunten W/E en ventilatie voorzien.

Alle woningen beschikken over een inpandige berging toegankelijk via de hal met witgoedaansluitingen en techniek. Aan de voorzijde van de woning wordt een strakke moderne carport gerealiseerd geheel in de stijl van de woning.

De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen- en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

Aanbod woningen

 Kavel Perceel oppervlakte circa Verkoopprijs v.o.n. Status Woningindeling
36 347 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
37 297 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
38 325 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF

Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Wijzigingen voorbehouden. Derhalve kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend. 

Pluspunten

  • Moderne strakke architectuur;
  • Vrijstaand met carport en inpandige berging;
  • Standaard 2 slaapkamers;
  • Complete badkamer(s) v.v. tegelwerk en sanitair;
  • Standaard v.v. vloerverwarming;

  • Gasloos, optimaal geïsoleerd (energiezuinig) en v.v. zonnepanelen;
  • Percelen van circa 297 tot 347 m2;
  • De woning wordt gebouwd met SWK waarborggarantie.

DISCLAIMER 
Wijzigingen voorbehouden

Aan de samenstelling van deze verkoopgegevens zoals impressies en getoonde plattegronden is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor tussentijdse kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze wijzigingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die hier zijn opgenomen betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om de (kandidaat)kopers een zo goed mogelijk beeld te geven. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en of afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekening zijn ‘plusminus maten’, uitgedrukt in centimeters. Aan deze projectinformatie en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

Inschrijfprocedure – kavel 36 t/m 38

Bent u geïnteresseerd dan kunt u alle beschikbare verkoopinformatie aanvragen bij de makelaar van uw keuze. Door het inschrijfformulier in te vullen kunt u aangeven naar welke woning(en) uw interesse uitgaat.

Inschrijving mogelijk tot uiterlijk vrijdag 18 maart a.s. 17.00 uur. Vanaf maandag 21 maart wordt een eerste toewijzing gedaan en worden de afspraken met de geïnteresseerden ingepland.

Vereist
Vereist
Vereist

Verkoop informatie

Damen
Makelaardij
Heerlen

Ruijters
Woningmakelaardij
Heerlen

Terug naar het overzicht