Hoefblad - Kavel 21 t/m 25

5 vrijstaande villa's

Inschrijfprocedure gesloten
#

Kavel 21 t/m 25

Hoefblad

Deze 5 vrijstaande villa’s zijn gesitueerd aan het Hoefblad direct aan het groene hart van Park Hoogveld Heerlen en hebben een woonoppervlakte van ca. 140 m2. Perceeloppervlakte varieert van ± 475 m² tot 538 m².

Een absoluut pluspunt van deze villa’s is de prachtige ligging met vrij uitzicht op het park. Het ontwerp is doordacht en dynamisch. De woning heeft een slimme en efficiënte plattegrond. Het exterieur van de woning wordt gekenmerkt door mooi stucwerk in combinatie met een plint bestaande uit verschillende kleurnuances. Deze woningen zijn geheel naar eigen wens te modelleren door gebruikmaking van het uitgebreide optiepakket.
 

 

Bekijk locatie

5 Vrijstaande villa’s

Woningkenmerken

De leefruimte bestaat uit een zit- en eetgedeelte met aan de achterzijde van de woning de open keuken, die geheel naar eigen smaak kan worden ingericht. De impressies/plattegronden geven een indicatie aan over de mogelijkheden van de keukenopstelling. Er is geen keukeninrichting voorzien. Wel zijn er standaard aansluitpunten W/E en ventielatie voorzien. Vanuit de keuken (en vanuit de garage) is de bijkeuken bereikbaar. De hal biedt toegang tot de toiletruimte en de verdieping. Hier vindt u naast drie slaapkamers, een separate toiletruimte, een compleet ingerichte badkamer met ligbad en twee wastafels en de technische ruimte.

Opties:

Voor de begane grond worden diverse opties (tegen meerprijs) aangeboden:

 • Een verlenging van de woonruimte; dit biedt extra leefruimte;
 • Een extra slaapkamer met badkamer op de begane grond, waardoor een volledig levensloopbestendig woonprogramma ontstaat;
 • Speciaal voor de thuiswerkers kan achter de garage een kantoorruimte worden gerealiseerd of bijv. een fijne speelkamer voor de kinderen;
 • Overige optiemogelijkheden; zie opgave aannemer.

De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen-en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

Aanbod woningen

Kavel Perceel oppervlakte circa Verkoopprijs v.o.n. Status Woningindeling
21 538 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
22 524 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
23 501 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
24 475 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF
25 496 m² - VERKOCHT o.v. DOWNLOAD PDF

Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Derhalve kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend. 

Pluspunten

 • Moderne strakke architectuur;

 • Standaard 3 ruime slaapkamers;

 • Badkamer en toilet v.v. modern tegelwerk en sanitair;

 • Aparte toiletruimte verdieping;
 • Standaard v.v. vloerverwarming;
 • Gasloos, optimaal geïsoleerd (energiezuinig) en v.v. zonnepanelen;
 • Hoog afwerkingsniveau;
 • Diverse opties om de woning aan te passen;
 • Inclusief garage;
 • Gelegen op een ruim perceel met vrij uitzicht voorzijde;
 • De woning wordt gebouwd met SWK waarborggarantie;

 

DISCLAIMER 
Wijzigingen voorbehouden

Aan de samenstelling van deze verkoopgegevens zoals impressies en getoonde plattegronden is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor tussentijdse kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze wijzigingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die hier zijn opgenomen betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om de (kandidaat)kopers een zo goed mogelijk beeld te geven. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en of afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekening zijn ‘plusminus maten’, uitgedrukt in centimeters. Aan deze projectinformatie en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

Meer informatie over deze woningen?

Heeft u interesse in één van deze woningen, maak dan gebruik van onderstaand formulier. Eén van de makelaars zal contact met u opnemen.

Vereist
Vereist
Vereist

Verkoop informatie

Damen
Makelaardij
Heerlen

Ruijters
Woningmakelaardij
Heerlen

Terug naar het overzicht