Hoogveldlaan - Kavel 302 t/m 307

6 Cascadewoningen

Helaas, al deze woningen zijn inmiddels verkocht.”
#

Kavel 302 t/m 307

Hoogveldlaan

Aan de Hoogveldlaan komen deze 6 fraaie en architectonisch doordachte woningen te liggen als volgende schakel in de voltooiing van dit mooie project. Qua ontwerp en uitstraling zijn de woningen uniek, maar tegelijkertijd sluiten ze ook naadloos aan op de belendende bebouwing.

De woningen zijn vrijstaand en grotendeels geschakeld via de garages. De hoekkavels 302 en 307 hebben een vrijstaande garage, waarbij kavel 307 een handige extra inpandige berging heeft. Op de begane grond betreedt u de woning middels een ruime entree met toegang tot de toiletruimte en de meterkast. De royale living is mooi licht door de vele ramen met de zitkamer aan de voorzijde. De royale leefkeuken is gelegen aan de achterzijde en biedt via de openslaande deuren toegang tot de zonnige tuin. Met de ligging op het Westen is het hier goed toeven in de (avond)zon. Kavel 303 t/m 306 beschikken door hun unieke ontwerp over een royale carport aan de voorzijde waar de auto fijn beschut gestald kan worden.

De aannemer is inmiddels gestart met de voorbereidende werkzaamheden t.a.v. de bouw. Zodra er 5 van de 6 woningen zijn verkocht zal de definitieve start bouw worden vastgesteld. Uitgangspunt start bouw : 4e kwartaal 2021. 

 

 

6 Geschakelde cascadewoningen

Woningkenmerken

Op de eerste etage bevinden zich drie ruime slaapkamers en de volledig ingerichte badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Separaat gelegen is er ook een tweede toilet met fonteintje. De tweede etage biedt mogelijkheden voor een royale zolderkamer en daarnaast is er de technische ruimte te vinden met de opstelling van de omvormer, warmtepomp, boiler en witgoedaansluitingen.

Hoewel de woningen veel gelijkenissen vertonen, zijn ze op hun eigen wijze allemaal uniek. Dit komt door de variatie in materialisering met een gemêleerd gebruik van stuc- en metselwerk, afwijkende breedtematen, wisselende gevelindelingen etc. Hierdoor ontstaat er een divers maar toch ook homogeen straatbeeld.

Kortom een heerlijke gezinswoning met optimaal wooncomfort.

Interieur/exterieur

Impressies

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Onderstaande impressies geven u een goed beeld van uw woning en de wijk.

Aanbod woningen

Kavel Perceel oppervlakte circa Verkoopprijs v.o.n. Status Woningindeling
302 333 m² - VERKOCHT -
303 286 m² - VERKOCHT -
304 334 m² - VERKOCHT -
305 288 m² - VERKOCHT -
306 326 m² - VERKOCHT -
307 535 m² - VERKOCHT -

Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Derhalve kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend. 

Pluspunten

 • Moderne strakke architectuur;
 • Standaard 3 ruime slaapkamers & ruime zolderetage geschikt voor het realiseren van een extra (zolder)kamer (optioneel);
 • Kavel 302 is een hoekkavel met een separate garage;
 • Kavel 303 t/m 306 met inpandig bereikbare garage en ruime carport;
 • Kavel 307 is een hoekkavel met inpandig een extra berging op de begane grond en een separate garage;
 • Complete badkamer v.v. tegelwerk, ligbad, douche en dubbele wastafel;
 • Separaat toilet op eerste etage;
 • Standaard v.v. vloerverwarming op elke verdieping;
 • Optimaal geïsoleerd (energiezuinig) v.v. zonnepanelen en gasloos;
 • Gelegen op mooie percelen van circa 286 t/m 535 m²;
 • De woning wordt gebouwd met woningborg garantie.

 

DISCLAIMER 
Wijzigingen voorbehouden

Aan de samenstelling van deze verkoopgegevens zoals impressies en getoonde plattegronden is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor tussentijdse kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze wijzigingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die hier zijn opgenomen betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om de (kandidaat)kopers een zo goed mogelijk beeld te geven. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en of afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekening zijn ‘plusminus maten’, uitgedrukt in centimeters. Aan deze projectinformatie en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

Meer informatie over deze woningen?

Heeft u interesse in één van deze woningen, maak dan gebruik van onderstaand formulier. Eén van de makelaars zal contact met u opnemen.

Formulierinzending gesloten. Maximaal aantal inzendingen bereikt.

Verkoop informatie

Damen
Makelaardij
Heerlen

Ruijters
Woningmakelaardij
Heerlen

Terug naar het overzicht