Koekoeksbloem - Kavel 79 t/m 82

3 geschakelde split level woningen en 1 vrijstaande split level woning

Wonen in een witte oase".
#

Kavel 79 t/m 82

Koekoeksbloem

Deze moderne split level woningen zijn verdeeld in een vrijstaande woning (kavel 79) en drie geschakelde woningen (kavel 80 t/m 82) en vormen samen één geheel. Hier heeft de architect gekozen voor een eigentijdse strak ontwerp, uitgevoerd in wit stucwerk met contrasterende kozijnen, steenachtige plint en houten geveldelen.

Bekijk locatie

Split level woningen

Woningkenmerken

De woningen zijn absoluut niet standaard ingedeeld. Op de begane grond zijn de woonkamer met de eetkamer en open keuken over de volle breedte van de woning gesitueerd. Dit geeft een mooi ruimtelijke uitstraling. De grote ramen met openslaande deuren naar de tuin versterken dit effect. Op de verdieping 3 mooie slaapkamers, een moderne volledig ingerichte badkamer met inloopdouche. De vrijstaande woning kavel 79 beschikt over 4 slaapkamers welke is voorzien van een kleedkamer en badkamer en suite. Als extra beschikken deze woningen elk over 2 aparte kelderruimtes, bereikbaar vanuit de hal. Fijn voor het opbergen van spullen, die je niet dagelijks nodig hebt.  

De woningen zijn comfortabel ingedeeld, uitstekend geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en gebouwd met nagenoeg onderhoudsvrije materialen.

Bekijk op onze ligging de woningen die nu in verkoop zijn!

Interieur/exterieur

Impressies

Onderstaande impressies geven u een goed beeld van uw woning en de wijk.

Aanbod woningen

Kavel Perceel oppervlakte circa Verkoopprijs v.o.n. Status Brochure
79 605 m² € 665.000,- Optie Download
80 397 m² € 535.000,- Verkocht o.v. Download
81 337 m² € 522.500,- Te Koop Download
82 404 m2 € 542.500,- Te Koop Download

Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Wijzigingen voorbehouden. Derhalve kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend.

Pluspunten

 • Comfortabele en ruime indeling; 
 • Praktische kelderruimte in het souterrain; 

 • 3 slaapkamers (kavel 80 t/m 82); 

 • 4 slaapkamers, 2 badkamers en kleedruimte (kavel 79);

 • Badkamer en toilet v.v. modern tegelwerk en sanitair; 

 • Standaard v.v. vloerverwarming; 

 • Optimaal geïsoleerd (energiezuinig); 

 • Gasloos;

 • Voorzien van zonnepanelen; 

 • Woningen worden gebouwd met SWK garantie;  

 • Inclusief inpandige garage; 

 • Mooie percelen van ca. 337 tot ca. 605 m2 

 

 

DISCLAIMER 
Wijzigingen voorbehouden

Aan de samenstelling van deze verkoopgegevens zoals impressies en getoonde plattegronden is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor tussentijdse kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze wijzigingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die hier zijn opgenomen betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om de (kandidaat)kopers een zo goed mogelijk beeld te geven. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en of afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekening zijn ‘plusminus maten’, uitgedrukt in centimeters. Aan deze projectinformatie en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

Meer informatie over deze woningen?

Heeft u interesse in één van deze woningen, maak dan gebruik van onderstaand formulier. Eén van de makelaars zal contact met u opnemen.

Vereist
Vereist
Vereist

Verkoop informatie

Damen Makelaardij Heerlen

 • 045 - 571 22 55

Boek & Offermans
makelaars Heerlen

 • 045 - 574 32 33
Terug naar het overzicht