Korenbloem - Kavel 158 t/m 161

4 geschakelde woningen

Prachtig groen uitzicht"
#

Kavel 158 t/m 161

Korenbloem

Aan de Korenbloem worden 4 geschakelde woningen gerealiseerd. Deze zijn gelegen aan de rand van Park Hoogveld en hebben aan de voorzijde vrij uitzicht.

 

 

4 geschakelde woningen

Woningkenmerken

Deze woningen bieden een zee aan leefruimte; mooie doordachte indelingen en door het optimale gebruik van de besteedbare ruimte en lichtinval is het hier uitstekend wonen. De indeling verschilt onderling maar zijn qua woonruimte nagenoeg gelijk m.u.v. de hoekkavels 158 en 161. Hier is de begane grond ruimer.

De woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn voorzien van een hoogwaardig isolatiepakket, vloerverwarming met warmtepompinstallatie en zonnepanelen. Voor details omtrent ontwerp, indeling, plattegronden, materialen- en kleurenstaat etc. kunt u de complete verkoopinformatie opvragen bij de makelaar.

Bekijk op onze ligging de woningen die nu in verkoop zijn!

Interieur/exterieur

Impressies

Onderstaande impressies geven u een goed beeld van uw woning en de wijk.

Aanbod woningen

Kavel Perceel oppervlakte circa Verkoopprijs v.o.n. Status Brochure

158

484 m² € 529.500,- Te Koop Download
159 299 m² € 465.000,- Optie Download
160 299 m2 € 465.000,- Te Koop Download
161 505 m² € 535.000,- Optie Download

Deze prijslijst is zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld. Wijzigingen voorbehouden. Derhalve kunnen aan deze prijslijst geen rechten worden ontleend.

Pluspunten

 • Moderne goed doordachte architectuur;
 • Optimaal geïsoleerd (energiezuinig) v.v. zonnepanelen;
 • Standaard 3 ruime slaapkamers op de 1etage;
 • Standaard een 4slaapkamer op de 2e etage;
 • Woningkavel 158 en 161 begane grond ruimer; 
 • Badkamer en toilet v.v. modern tegelwerk en sanitair;
 • Aparte toiletruimte 1e verdieping;
 • Standaard v.v. vloerverwarming;
 • Ruime garage/berging;
 • Gelegen op mooie percelen van circa 299 t/m 505 m²;
 • De woning wordt gebouwd met SWK garantie.

DISCLAIMER 
Wijzigingen voorbehouden
Aan de samenstelling van deze verkoopgegevens zoals impressies en getoonde plattegronden is de grootste zorg besteed door een zo nauwkeurig mogelijke verwerking van de beschikbare informatie. Toch moeten wij een voorbehoud maken voor tussentijdse kleine wijzigingen in uitvoering en afwerking en/of maatafwijkingen in de woning of van de omgeving. Deze wijzigingen kunnen voortkomen uit besluiten van de overheidsinstanties en/of nutsbedrijven. De tekeningen en de illustraties die hier zijn opgenomen betreffen in nagenoeg alle gevallen een momentopname. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om de (kandidaat)kopers een zo goed mogelijk beeld te geven. Tevens houden wij ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in materialen en of afwerking, zonder dat een en ander afbreuk doet aan kwaliteit en/of comfort. De maten op de tekening zijn ‘plusminus maten’, uitgedrukt in centimeters. Aan deze projectinformatie en de hierin opgenomen tekeningen, impressies en beeldmateriaal kunnen daarom geen rechten worden ontleend. 

Meer informatie over deze woningen?

Heeft u interesse in één van deze woningen, maak dan gebruik van onderstaand formulier. Eén van de makelaars zal contact met u opnemen.

Vereist
Vereist
Vereist

Verkoop informatie

Damen Makelaardij Heerlen

Boek & Offermans
makelaars Heerlen

 • 045 - 574 32 33
Terug naar het overzicht